Hakkeen myynti

Myymme polttohaketta energiasisältöön perustuvalla MWh-hinnoittelulla. Tämä tarkoittaa sitä, että määritämme toimitetusta hakkeesta  kosteuden ja massan, joiden perusteella lasketaan hake-erän energiasisältö.

Hakkeen irtokuution energiasisältö voi vaihdella mm. kosteudesta, palakoosta ja puulajista riippuen välillä 0,7 MWh/i-m3 -1,1 MWh/i-m3.  Kuormat voimme punnita ajoneuvovaa´allamme Heinäkylässä, tai tilavuuspaino voidaan määrittää tarvittaessa näytteestä. MWh hinnoittelulla et maksa turhaan ilmasta ja vedestä.

Toimittamamme polttohakkeen hinta on tällä hetkellä n. 33-40 €/MWh alv 0 %. Hintaan vaikuttaa toimitetun erän määrä ja laatu, sekä toivottu toimitusaika. Tällä hetkellä varsinkin pieniin laitoksiin soveltuvan hakkeen kysyntä on kasvanut pelletin saatavuusongelmien vuoksi. Toivommekin, että tilaat hakkeesi hyvissä ajoin ennen hakkeen loppumista, jotta sopivan hakkeen riittävyys ja toimitus voidaan varmistaa.

Voimme toimittaa kohtalaisen suuriakin eriä (< 2 GWh) joustavasti. Nykyisessä kasvaneessa kysyntätilanteessa on kuitenkin hyvä ottaa yhteyttä hyvissä ajoin ennen toivottua toimitusaikaa, sillä käytössä oleva haketus- ja kuljetuskapasiteetti on rajallinen.

Pyrimme pitämään varastossa aina valmista karsitusta rangasta haketettua laadukasta haketta, joka soveltuu pienemmillekkin hakelaitoksille. Suuremmat erät toimitamme yleensä suoraan metsävarastoista hakettaen mahdollisimman läheltä käyttöpaikkaa.

Toimitamme haketta myös maisemointikäyttöön. Soita ja kerro mihin haketta tarvitset, niin voimme ehdottaa sopivaa laatua.

Kuljetamme haketta peräpurkavalla traktorin perävaunulla ( 50  i-m3) tai yhteistyökumppaneidemme toimesta kuorma-autokalustolla (peräpurkava nuppi n. 50 i-m3, kippava kontti n. 35 i-m3 tai puoliperä n. 90 i-m3). Myös nouto varastoltamme Heinäkylästä on mahdollista. Kuormaus onnistuu pyöräkuormaajan kippikauhalla 4,2 m korkeaan ajoneuvoon.

Ajankohtaista

Muutoksia laskutusosoitteisiin - 04.08.2022 09:56 Lue lisää.

Jaa sivu somessa tai sähköpostina