Lämpöenergian myynti

Toimitamme asiakkaillemme lämpöenergiaa vaivattomasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Tuotamme energian joko omistamillamme lämpökeskuksilla ja tarjoamme lämmöntoimituksen kokonaispalveluna, tai vaihtoehtoisesti hoidamme asiakkaan omistaman lämpölaitoksen ylläpidon ja polttoaneen toimituksen.

Kokonaispaketti:

Kokonaisratkaisussa me huolehdimme kaikista käytännön asioista: hoidamme kannattavuuselvityksen, teemme laitoksen mitoituksen, polttoainevalinnan ja suunnittelun, selvitämme lupa-asiat, järjetämme rahoituksen ja lopulta rakennamme lämpölaitoksen ja mahdollisesti tarvittavat lämpöputkistot. Laitoksen käynnistyttyä vastaamme laitoksen käytöstä, ympärivuorokautisesta valvonnasta, huollosta ja polttoaineen toimituksesta.

Toimitamme tällä hetkellä lämpöä  Pyhäjärven Energia ja Vesi Oy:n omistamaan Ruotasen kaukolämpöverkkoon 1 MW hakelaitoksella sekä usealle eri asiakkaalle Kiuruveden Ruutanalla 400 kW hakelaitokselta.

Soveliaita kohteita kokonaispaketille ovat mm. teollisuuskiinteistöt, maatilat, asuinalueet ja erillisiä kaukolämpöverkkoja lämmittävät aluelämpölaitokset. Joissakin tapauksissa myös huippu-, kesä- ja varavoiman tuottaminen suurempiin verkkoihin on kannattavaa tarjoamamme kokoluokan lämpölaitoksilla.

Asiakkaan omistaman laitoksen ylläpito ja polttoainehuolto:

Voimme myös hoitaa asiakkaan omistaman laitoksen ylläpidon ja polttoainehuollon. Voimme tehdä tarvittaessa olemassa olevaan laitokseen modernisointeja, polttoainemuutoksia ja käytettävyyttä parantavia saneerauksia. Tällä hetkellä hoidossamme on esimerkiksi YSAO:n Hingunniemen koulutilan lämpölaitos Kiuruvedellä.

Ajankohtaista

Kemistä kuuluu hyviä bioenergiauutisia. Vai kuuluuko? - 11.02.2016 14:17 Lue lisää.

02.11.2015 - 17:14

Uudet kotisivut avattu. Lue lisää.

Jaa sivu somessa tai sähköpostina