Lämpöenergian myynti

Toimitamme asiakkaillemme lämpöenergiaa vaivattomasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Tuotamme energian joko omistamillamme lämpökeskuksilla ja tarjoamme lämmöntoimituksen kokonaispalveluna, tai vaihtoehtoisesti hoidamme asiakkaan omistaman lämpölaitoksen ylläpidon ja polttoaneen toimituksen.

Kokonaispaketti:

Kokonaisratkaisussa me huolehdimme kaikista käytännön asioista: hoidamme kannattavuuselvityksen, teemme laitoksen mitoituksen, polttoainevalinnan ja suunnittelun, selvitämme lupa-asiat, järjetämme rahoituksen ja lopulta rakennamme lämpölaitoksen ja mahdollisesti tarvittavat lämpöputkistot. Laitoksen käynnistyttyä vastaamme laitoksen käytöstä, ympärivuorokautisesta valvonnasta, huollosta ja polttoaineen toimituksesta.

Toimitamme tällä hetkellä lämpöä usealle eri asiakkaalle Kiuruveden Ruutanalla 400 kW hakelaitokselta sekä Ylä-Savon koulutuskuntayhtymälle Hingunniemessä 400 kW hakeleitokselta.

Aiemmin tuotimme lämpöä Pyhäjärven Energia ja Vesi Oy:n omistamaan Ruotasen kaukolämpöverkkoon 1 MW hakelaitoksella. 

Soveliaita kohteita kokonaispaketille ovat mm. teollisuuskiinteistöt, maatilat, asuinalueet ja erillisiä kaukolämpöverkkoja lämmittävät aluelämpölaitokset. Joissakin tapauksissa myös huippu-, kesä- ja varavoiman tuottaminen suurempiin verkkoihin on kannattavaa tarjoamamme kokoluokan lämpölaitoksilla.

Asiakkaan omistaman laitoksen ylläpito ja polttoainehuolto:

Voimme myös hoitaa asiakkaan omistaman laitoksen ylläpidon ja polttoainehuollon. Voimme tehdä tarvittaessa olemassa olevaan laitokseen modernisointeja, polttoainemuutoksia ja käytettävyyttä parantavia saneerauksia.

Ajankohtaista

Muutoksia laskutusosoitteisiin - 04.08.2022 09:56 Lue lisää.

Jaa sivu somessa tai sähköpostina