Konsultointi

Tarjoamme apua ja asiantuntemusta mesäenergian hankintaan ja uusiutuvan energian tuottamiseen liittyviin prosesseihin:

Kannattavuuselvitykset, laitosinvestoinnit, projektien johto.

Voimme auttaa energiahankkeiden kannattavuusselvitysten laadinnassa ja mahdollisten investointitukien haussa. Osaamme neuvoa laitoksen mitoituksessa ja  laitosvaihtoehtojen ja -toimittajien valinnassa.

Meillä on kokemusta myös bioenergiahankkeiden projektijohtamisesta. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset ulkopuolista apua hankkeiden läpivientiin.

Toiminnanohjaus

Meillä on vankka kokemus metsäenergian toimitusketjujen toiminnanohjauksesta. Olemme vastanneet mm. enimmillään noin 400 GWh/vuodessa metsäpolttoainetta toimittavan organisaation kuljetusten ja haketusten ohjauksesta.

Ota yhteyttä niin voimme yhdessä selvittää, voisimmeko auttaa metsäalalla toimivan yrityksenne toiminnan ohjauksen järjestämisessä ja näin vapauttaa resurssejanne muuhun työhön.

Tarjoamamme palvelu voi vaihdella esimerkiksi varastojen hallinnasta aina yksityiskohtaiseen kuormakohtaiseen ajojärjestelyyn.

Omassa toiminnassamme käytämme Biomass manager toiminnanohjausjärjestelmää, mutta omaamme kokemusta myös muista asiakaidemme käyttämistä järjestelmistä (UPM, Metsähallitus).

Ajankohtaista

Muutoksia laskutusosoitteisiin - 04.08.2022 09:56 Lue lisää.

Jaa sivu somessa tai sähköpostina